Zet geld Brabantse nepprijs in voor cultuur

bb

    Mooi servies, niet?

Erst kommt das Fressen, dann kommt die Moral. Of, in dit geval, eenmaal bij zinnen zet die Moral in voor Cultur, als er toch geld is…

Wat een goed idee: 7 miljoen van de fopprijs Europese Regio van de Gastronomie 2018 besteden aan cultuur: Park, KunstpodiumT, Onomatopee, er zijn er nog wel een paar in de regio die medefinanciering kunnen gebruiken.

Best ingewikkeld niet cynisch te worden als je GK lees:

” In een persbericht werd gesproken over een ‘prestigieuze titel’ en een ‘award’ die door gedeputeerde Anne-Marie Spierings en haar Brabantse delegatie in ontvangst werd genomen.’ […] Publiek en media zijn bewust voorgelogen over de titel. “

Een grote provinciale marketingbeker gif, die hoeft niet leeg gedronken worden.

advertentie(s)

georgeknightlang.wordpress.com/2016/11/29/college-noord-brabant-heeft-zich-in-de-nesten-gewerkt-met-neptitel-europese-regio-van-de-gastronomie-2018/

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*