Kunstcentrum De Appel sluit deuren van huidige locatie

Kunstcentrum De Appel sluit deuren van huidige locatie

“Kunstcentrum De Appel sluit aanstaande zondag, 11 december, na 4,5 jaar, de deuren van de huidige locatie aan de Prins Hendrikkade 142 in Amsterdam. In februari wordt elders in die stad een doorstart gemaakt. Waar precies is nog niet bekend – maar het adres wordt ook minder van belang, zegt de nieuwe directeur Niels van Tomme. ‘We hebben besloten om kleiner te worden. De Appel wordt een tijdelijke uitvalsbasis, met kantoor en archief en het curatorial programme, maar de exposities zullen steeds op andere locaties in de stad plaatsvinden.’”

Volkskrant.nl/…sluit-deuren-van-huidige-locatie~a4406774/

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*