Winnaar Volkskrant Beeldende Kunstprijs 2016: Evelyn Taocheng Wang

vk-beeldende-kunst-2016-10-08-044

    Evelyn Taocheng Wang op de opening

“De jury is na zorgvuldig beraad unaniem tot een winnaar gekomen. Deze genomineerde maakt kunst die veel meer is dan beeld alleen. Het is gevoel; het is herinnering; het is smaak en ervaring. En het kent soms licht absurdistische kanten.”

Nog tot 22 januari; 14 januari bekendmaking van de publieksprijs.

volkskrant.nl/beeldende-kunst/evelyn-taocheng-wang-wint-volkskrant-beeldende-kunst-prijs-2016~a4432211

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*