David Hockney @ Tate

David Hockney is one of the most popular and influential British artists of the twentieth century. Here he reflects on over 60 years of painting, drawing, printmaking and photography ahead of his exhibition at Tate Britain opening in February 2017.”

T/m 29 mei 2017.

Tate.org.uk/whats-on/tate-britain/exhibition/david-hockney

Niels Post
About Niels Post 3513 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*