TEC Art @ Worm

TEC Art @ Worm

De prijs voor het meest fotogenieke werk van deze Art Rotterdam Week gaat naar het Museum of the Moon van Luke Jerram. Wat een waanzinnig goed geïnstalleerd werk, pure magie wanneer je vanaf de Blaak het straatje van Worm inloopt. De maan in hi-res geprint, opgeblazen als een balon en van binnenuit verlicht. Niks meer een niks minder. Gisteravond zag ik een automobilist met open mond een paar minuten stilstaan, werkelijk niemand loopt onaangedaan door maar stopt en kijkt. En grijpt vervolgens in tas en jas richting camera en/of telefoon. Extra mooi was de man die op de tweede etage vanuit zijn kantoor, met een kopje koffie in de hand, de maan vanaf de bovenkant bekeek.

T/m 12 februari a.s.

2017.tecart.nl

TEC Art @ Worm

TEC Art @ Worm

T/m 12 februari a.s.

2017.tecart.nl

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*