OTANI/NIEUWENHUIZE @ Ibasho

Installatiefoto’s van de donderdag geopende expo van Otani Nieuwenhuize in Ibasho, Antwerpen.

Dertig tweeluiken, zestig foto’s. Gelaagd stereofotografisch cultureel toerisme: het werk betreft auteurschap, originaliteit en culturele verschillen. Otani Nieuwenhuize bezochten getwee het Rijks, De Efteling, Huis ten Bosch Japan etc. Eerder bericht hier over het werk zelf: wie de foto’s ziet hoef ik verder weinig uit te leggen.

ibashogallery.com/artist/otaninieuwenhuize

Foto’s: Shinji Otani

OTANI NIEUWENHUIZE
16 februari t/m 19 maart 2017

Ibasho Gallery
Tolstraat 67
2000 Antwerpen, België

ibashogallery.com/exhibitions/otani-nieuwenhuize

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*