AbStruct @ Park, Tilburg

Abstruct @ Park, Tilburg

    Blikvanger van Sebastian Wickeroth met in de achtergrond Esther Stocker.

“[…] vijf kunstenaars en één kunstenaarsduo uit vier verschillende landen die speciaal voor deze tentoonstelling nieuw werk op locatie hebben gemaakt. In alle werken is verwantschap met de architectuur zichtbaar.”

De tentoonstelling waar ik heel erg van baal dat ik ‘m ga missen, Abstruct bij Park in Tilburg. Maar u kunt wellicht nog wel, laatste weekend dus opschieten. Laat zich bijzonder goed combineren met De Pont en Kunstpodium T.

Vandaag t/m zondag 5 maart, elke dag van 13:00 – 17:00, inkom vrij.

Park013.nl/tentoonstellingen/view/30

Abstruct @ Park, Tilburg

Zaaloverzicht met Graphic Surgery (links) en Roos van Dijk (rechts).

Abstruct @ Park, Tilburg

Muurschildering Jasper van der Graaf.

Abstruct @ Park, Tilburg

    Clemens Hollerer

Vandaag t/m zondag 5 maart, elke dag van 13:00 – 17:00, inkom vrij.

Park013.nl/tentoonstellingen/view/30

(foto’s met dank aan Linda Arts)

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*