Johnny Jeana: Portrait of a Tokyo Rockabilly

[arve url=”https://vimeo.com/214840236″ /]

“I met Johnny in London as he meandered through throngs of tourists, impossible to ignore. He was dressed head-to-toe in black leather with an impressively groomed quiff, bare-chested despite the biting cold and strutting like the lovechild of James Dean and Elvis.”

Nowness.com/story/portrait-of-a-tokyo-rockabilly-james-partridge

About Niels Post 3581 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*