Making ‘I’m Not Fascinating’: A Tale of a Long-Gone San Francisco

[arve url=”https://vimeo.com/164602978″ /]

Ooit gezien in Vera en/of Worm, fascinerend leesvoer over het hoe en waarom van een obscure underground klassieker.

“Plotnick and Bedard made I’m Not Fascinating – The Movie!, a fictionalized day-in-the-life of the Icky Boyfriends a la A Hard Days Night, in a matter of weeks. Filmed on Super 8 for around $1,000, it has a look that screams “Straight to VHS.” But hidden under the nebulous colors and technical glitches is a lo-fi Spinal Tap, full of quotable one-liners and proper pratfalls.

[…] when you learn what Plotnick and Bedard went through to make the movie, you’ll agree — the fact it’s even watchable is an achievement.”

Ww2.kqed.org/arts/2016/11/20/icky-boyfriends-im-not-fascinating/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*