That Time Die Antwoord’s Ninja Balled with Kanye and Drake

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=Rqa8p1xbjds” /]

En dit is wow, wat een geweldig docudrama. Ademloos uitgekeken. Lijkt wel kunst. Animated high, storytelling galore. Hilarisch. Perfect.

Ninja op bezoek bij Kanye en basketbal met Drake. Bananenpudding toe.

vice.com/en_us/article/that-time-die-antwoords-ninja-balled-with-kanye-and-drake

advertentie(s)
About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Ik heb hem nu vier keer gezien en hij blijft amazing: gedetailleerd, doorgewerkt, niets aan het toeval over gelaten. Slim gesneden, briljant getekend (ondersteunend het verhaal) super goed het lijkt allemaal moeiteloos en en passent. (he en recheck deze agnes b productie en je denkt Die Antwoord is Die Antwoord; alleen trek ik de nummers slechts 30 seconden meestal waar sjees de videos 100 miljoen views halen: https://www.youtube.com/watch?v=HcXNPI-IPPM – mooie rol voor ma en pa en https://www.youtube.com/watch?v=8Uee_mcxvrw

  2. Ok vijf keer nu (teabagged him) wat betekent dat ik alleen Andrej Rublev van Tarkovsky vaker zag. (Maar die is langer en die zag ik acht keer in de bioscoop.) (En ik denk dat ik The Dude in des Koons Bowling-klassieker ook vaker zag.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*