The Art of Stefan Simchowitz | KIRAC 8

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=dK5zh8ZTKO0″ /]

Ik heb de vorige (de werken van Renzo Martens – een must see watch, wordt al snel ongmakkelijk en oncomfortabel) nog niet eens uit, ligt de nieuwe Keeping It Real Art Critics alweer in de schappen. Liefst zie ik eerst iets (helemaal) maar deze KIRAC oogt weer machtig interessant: Stefen Ruitenbeek op stap met Stefan Simchowitz, de “Donald Trump from the Artworld“. Nu te zien op een internet bij u in de buurt.

Integriteit, engagement, kwaliteit. Over handel dus. Kijk de eerste minuut met Harm van Dorpel en de toon is gezet.

youtube.com/watch?v=dK5zh8ZTKO0

About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

5 Comments

 1. erg onderhoudend deze keer
  (LA is net Rotterdam maar dan met geld)
  nu nog de pseudo-analytische duidingen overboord en het verhaal vertelt zichzelf

 2. Simchowitz rant against all op facebook snijdt aan een kant hout; maar wellicht ziet hij over het hoofd dat hij smoeswijs wordt gemeden daar men hem minder graag ziet.

 3. het blijft onduidelijk waarom hij niet zelf een Galerie begint
  if you can’t beat them, join them
  (vraag en aanbod van dyslectische kunstschilders die op karton werken lijkt voorlopig nog wel gegarandeerd)

 4. tis in ieder geval contrastrijk met de verzamelaar als wandelende pinautomaat. Mogelijk willen ze wel Simchowitz geld, maar in niets met hem geassocieerd worden. Denk aan Bert Kreuk, zie zijn boek artflipper, met zijn anecdote dat Stedelijk niets met hem te maken wilde hebben maar dat hij wel anoniem en voor gratis een Polke mocht schenken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*