Frans van Lent, Call again

Frans van Lent, Call again

“Op vrijdag 21 juli 2017 maak ik een wandeling ergens in het zuiden van Frankrijk.
Als je me op die dag belt tussen 13:00 en 14:00 uur zal ik de telefoon niet opnemen maar maak ik een foto van waar ik op dat moment naar kijk.
Die foto stuur ik op naar het nummer dat op mijn telefoon te zien is. Naar jou.

Mijn nummer is +31628599938″

Fransvanlent.nl/?p=1789

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*