Waar ideeën vandaan komen

“A short film about the mysteries of inspiration.
Featuring thoughts on the subject by:
David Lynch
Robert Krulwich
Chuck Close
Tracy Clayton & Heben Nigatu
Ray Barbee
Lulu Miller
Susan Orlean
and a couple of kids named Mason and Ursula”

Vimeo.com/223635321

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*