Sol LeWitt als time lapse

[arve url=”https://youtu.be/Gc-c-pYGCrw” /]

“Wall Drawing #797: The first drafter has a black marker and makes an irregular horizontal line near the top of the wall. Then the second drafter tries to copy it (without touching it) using a red marker. The third drafter does the same, using a yellow marker. The fourth drafter does the same using a blue marker. Then the second drafter followed by the third and fourth copies the last line drawn until the bottom of the wall is reached, 1995.”

Youtu.be/Gc-c-pYGCrw (via Kottke)

About Niels Post 3609 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*