Rob Scholte op 2 oktober voor de rechter

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=kOsiAR0znvw” /]

    “[…] en dat u zich laat spannen voor het karretje van de heer Scholte.”

Den Helder op zijn allersmalst. De verantwoordelijke wethouder van dienst en de burgemeester zijn zelfs nog nooit in het Rob Scholte Museum wezen kijken.

“WeAreChange.NL was aanwezig tijdens de ingelaste gemeenteraadsvergadering in Den Helder op 6 september 2017. Onderwerp was de verkoop van het voormalige postkantoor aan de Middenweg. De huidige gebruiker van het pand, Rob Scholte die in het pand het Rob Scholte Museum heeft gehuisvest, licht kort de aanloop naar dit conflict toe. Hij heeft het gehad met het bestuur van Den Helder. Hierna volgt een korte impressie van de gemeenteraadsvergadering met in de hoofdrol wethouder Lolke Kuipers.”

Wearechange.nl/?p=598

About Niels Post 3647 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*