Charlotte van Winden, LAATSTE VLOG AIR – presentatie kunstenaars Entre Nous

[arve url=”https://youtu.be/bRBYgFzDO4Y” /]

Charlotte van Winden sluit haar verblijf in Artist-In-Residency ‘Basiskamp Entre Nous‘ af met een laatste videoverslag. In deze vijfde vlog is een overzicht te zien van de presentaties van alle kunstenaars op de slotdag in het Basiskamp.

De deelnemende kunstenaars per provincie zijn: Ivanka Annot (Groningen), Egon Hanfstingl (Friesland), Selby Gildemacher (Drenthe), Herma Schellingerhoudt (Gelderland), Elise Leusink & Jeroen Gras (Overijssel), Klaas van Gorkum & Iratxe Jaio (Noord-Holland), Richtje Reinsma (Utrecht), Erik Fakkeldij (Flevoland), Erwin van Doorn & Inge Nabuurs (Noord-Brabant), Karin Bartels (Limburg), Liesbeth Labeur (Zeeland) en Charlotte van Winden (Zuid-Holland).

About Charlotte van Winden 21 Articles
Charlotte van Winden (1988) is kunstenaar en initiator. In haar werk onderzoekt ze de grenzen van de maakbare wereld en de positie van het individu. Haar werk omvat performance, installatie en video.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*