Anouk Griffioen @ Het Wilde Weten

Jeroen Bosch presenteert Disclosed#10 @ Het Wilde Weten, een feestje: we vieren Anouk Griffioen met vers werk en vers boek (en ze is jarig)

Tevens proeverij Stookolie010, Rotterdams strafste drup. Bier brouwen kan en doet iedereen, de jeneverteelt ligt op zijn gat en door de vijfhonderd soorten eerlijke gin ziet ook geen mens het bos meer. Stookolie010 is nooit gezien of geproefd, gans anders.

Stookolie010, gemaaktt door Joost Dane, Silvia B., Han Hoogerbrugge, Paul van den Hout en Henny de Man, is een straffe drank met looks om te liken op basis van zwarte peper. De merchandise alleen al is om van te likkebaarden.

Tevens lancering van de cocktail Exxon Valdez, laaf de dorstigen. Komt dat proeven!

Anouk Griffioen toont ondermeer een deel van Museum of Nature – een tekening van pak hem beet 3,5 bij 17 meter vanaf half november te zien Rijksmuseum Twenthe.

Nieuwsgierig? Kom buurten as zaterdag 28 oktober. Deur open 20:30, inkom vrij.

hetwildeweten.nl/2017/disclosed-10-anouk-griffioen

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*