De grootste verzameling kunst ter wereld (achter gesloten deuren)

[arve url=”https://youtu.be/CwuMY-_V4dc” /]

“In his latest film, Braden King ponders the Geneva Freeport, a warehouse complex in Switzerland that is said to house over 1 million works of art. A high-security tax haven for international dealers and collectors, the Freeport’s exact contents remain a mystery to the general public. As people crossing borders are more to more and greater scrutiny, NATIONAL DISINTEGRATIONS examines what it means to have untold amounts of wealth and property flow freely through this extralegal space.”

Youtu.be/CwuMY-_V4dc (via Kottke)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*