Populair Rotterdam dreigt te duur te worden voor kunstenaars. […]”Het aantal ateliers en broedplaatsen in gemeentelijk eigendom moet de komende vijf jaar fors stijgen.” (Opmerkelijke ommezwaai want tot op heden heeft de gemeente veel van haar atelierpanden in de verkoop staan. Soms buiten medeweten van de huurders om maar met de gebruikers er nog in. Of de huurders het pand zelf willen kopen is voor de gemeente eigenlijk nooit een optie.)

VK: Populair Rotterdam dreigt te duur te worden voor kunstenaars. […] “Het aantal ateliers en broedplaatsen in gemeentelijk eigendom moet de komende vijf jaar fors stijgen.” [Opmerkelijke ommezwaai want tot op heden heeft de gemeente veel van haar atelierpanden in de verkoop staan. Soms buiten medeweten van de huurders om maar met de gebruikers er nog in. Of de huurders het pand zelf willen kopen is voor de gemeente eigenlijk nooit een optie.]

About [Redactie] 9071 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*