WhatTheFont, een Shazam voor lettertype

WhatTheFont, een Shazam voor lettertype

Maar dat is handig, nooit meer eindeloos zoeken in je map met letters. Extra gebruiksgemak als app op je telefoon maar werkt ook heel behoorlijk op je computer/laptop.

“After you take a photo, WhatTheFont automatically looks for text. To see the results, just tap the font you want to identify and WhatTheFont will show you a list of possible matches. You can even try out the fonts with your own text.”

Myfonts.com/WhatTheFont/ (via HA)

About Niels Post 3640 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*