William Powhida in True Type

William Powhida in True Type

“Back in 2015 I made a series of fonts for a show, Mediations, at Charlie James Gallery. Most of them are totally useless and poorly designed, but I’m happy to release Powhida Standard gratis and free for whatever strange and ill-conceived uses one might find for it. The font is all caps, but there are lower case and upper case characters. Feel free to download the True Type file here.

Williampowhida.com/wordpress/archives/4816

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*