Kerst met Kuchar

[arve url=”https://vimeo.com/7912244″ /]

“The video is bright and chaotic, with Kuchar really focusing in on the “fertility rites” part of the lyrics in the first half. It’s quite the Christmas orgy where the colors and the chick lying on the floor on her back reminds me of the ending of Sins of the Fleshapoids, the classic film directed by George’s twin brother Mike. Then, in the second half during the sacrifice of the bull, the headdress of another actress coupled with the sunny background is reminiscent of the desert-set sequences in Kenneth Anger‘s Lucifer Rising.”

Undergroundfilmjournal.com/george-kuchar-solstice-by-andy-ditzler/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*