Creatief met spandoek

Creatief met spandoek

Meer dan een miljoen mensen gingen dit weekend de straat op in onder andere Los Angeles, Chicago, San Francisco en New York. Bij Hyperallergic een verzameling aan creatieve protestborden en beelden. Wat dat betreft kunnen de Wilders bruinhemdjes die zaterdag door Rotterdam liepen wel inpakken.

Hyperallergic.com/422528/signs-of-creative-resistance-at-the-2018-womens-march/

Creatief met spandoek

Creatief met spandoek

Creatief met spandoek

Voor meer: Hyperallergic.com/422528/signs-of-creative-resistance-at-the-2018-womens-march/

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*