Charlotte Schleiffert en Arjan van Helmond, winnaars Jeanne Oosting Prijs 2017

[arve url=”https://vimeo.com/251549546″ /]

Morgen opent bij Museum Kranenburg in Bergen de tentoonstelling met de twee prijswinnaars van de jaarlijkse Jeanne Oosting Prijs voor schilderkunst; Charlotte Schleiffert en Arjan van Helmond. Online kijkt u zich alvast in met deze twee videoportretten gemaakt in het atelier.

Te zien t/m 21 mei a.s.

Jeanneoostingstichting.nl/nieuws

[arve url=”https://vimeo.com/251548403″ /]

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*