Cocaine & Rhinestones

Cocaine & Rhinestones

Luistertip van de dag, zelfs voor een totale leek zoals ikzelf, de podcast van Tyler Mahan Coe over “20th Century Country Music and the lives of those who gave it to us.” Seizoen 1 is inmiddels afgesloten en bevat dik twintig uur tjokvol aan achtergronden, diepgang, bizarre verhalen en natuurlijk muziek uit een genre waar ik tot voor kort weinig vanaf wist. En nog steeds veel te weinig blijkt. Buitengewoon interessant en ideaal voor in het atelier en op de werkvloer.

Cocaineandrhinestones.com

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*