Glen E. Friedman @ We Eat Art

“We talk to Glen E. Friedman about photographing skaters, punks and rappers, how to photograph character, the point of wide-angle lenses, working together with the subject to get the perfect picture, how he decided to stop photographing guns, collaborating, mythmaking, politics, and contemporary art. Plus Ice T as art-director, the Beastie Boys learning from Glen, photographs of Jay Adams 40 years apart, King T’s wraparound shotgun cover, Shepard Fairey as collaborator, Noam Chomsky and Pussy Riot posing for photos and more.”

Weeatart.com/blog/2018/3/28/episode-32-glen-e-friedman

About Niels Post 3640 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*