Videoportret Rob Scholte

Een mooi portret van Rivelino & Genaro Sellier (Studio Mimpi) Zij hebben Rob Scholte gesproken en gefilmd voor de ontruiming – daar gaat het dan ook niet over. Over kunstenaarsschap, de aanslag, de media. Over duur verdiende nederigheid, egoloosheid, leven in het nu.

Vimeo.com/264607381

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4832 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Rivelino en Genaro Sellier hebben in hun filmpje Rob Scholte op werkelijk schitterende wijze in beeld gebracht… Het ontroert me!

  2. Ja idd, een prachtig portretje. ‘t Klopt ook wat hji zegt over het nu, goed beschouwd bestaat er niets anders. Thanks Rob, Rivelino & Genaro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*