GeenStijl TV op bezoek bij Jordy Koevoets

Met een eigen kunstprijs en een relletje in Helmond lijkt het de maand van Jordy Koevoets. De GeenStijls trokken naar het Eindhoven “Breda, het creatieve Mekka van het Zuiden” en gingen op bezoek bij de meester.

Geenstijl.nl/5142478/allahu-akbar/

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*