Baby Trump de luchtballon

Baby Trump de luchtballon

De vergunning is blijkbaar al rond met dank aan burgemeester Khan: “The mayor supports the right to peaceful protest and understands that this can take many different forms.” Tijdens het bezoek van Trump op 13 juli aan Londen zwevend te zien naast de Big Ben en boven de lokale Tweede Kamer.

“With the city’s permission, the blimp can be flown for two hours, but cannot go any higher than 30 meters off the ground; it will be grounded in Parliament Square Garden. The angry baby’s display will coincide with a protest march in London. Afterwards, the protest group tells Politico that they intend to take baby Trump on a world tour.”

Hyperallergic.com/450079/trump-baby-uk/

Baby Trump de luchtballon

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*