Anno Architecten en Lily Van der Stokker

Anno Architecten en Lily Van der Stokker

“De volledige schil – zowel dak als gevels – van de villa wordt beschilderd. Dit idee werd ingegeven door het feit dat de Villa vroeger ook kleurrijk beschilderd was en ook door de schildertechniek – razzle dazzle genaamd – die men tijdens WOI gebruikte om boten te camoufleren. In samenwerking met ‘Beaufort kunst aan zee’ is dit idee van beschildering verder tot stand komen. Kunstenares Lily Van Der Stokker heeft het ontwerp gemaakt en uitgevoerd.”

Annoarchitecten.be/projecten/herbestemming/raversijde-villa-bastien (via Pytr75)

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*