About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. https://www.newyorker.com/sporting-scene/replay/world-cup-2018-the-moral-clarity-of-pussy-riots-protest

    “And so Pussy Riot became the only people to make a meaningful statement about Russian politics during the World Cup—and it came on the eve of Vladimir Putin’s triumphant meeting with Donald Trump. They also created, on one of the biggest stages in the world, an image of unjust and arbitrary authority, the sort with which a hundred and forty-five million Russians live day to day.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*