Monument voor de toerist / De vakantie is weer voorbij

Monument voor de toerist

Een bedankje van de Rotary op Tenerife aan alle toeristen van de wereld die jaar in jaar uit lokale economieën draaiende houden. Gemaakt door Marta von Poroszlay.

Online valt er weinig over terug te vinden: Web3.eldia.es/2001-06-17/norte/norte3.htm

Niels Post
About Niels Post 3550 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*