Op de boekrand

Martin Frost is the last working fore-edge painter in the world. Dating back centuries, the delicate art form places intricate scenes on the side of books, cheekily hidden beneath gold gilded pages. The beautiful paintings are only visible to the trained eye, but once you unlock the secret, you’ll find pure magic.”

Youtu.be/E4_2xGZy6Jk (via Kottke)

Niels Post
About Niels Post 3550 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*