Niels Post – On Spam, Business Proposals

Met het plakken van het vijfde raam in Amsterdam afgelopen zomer komt Niels Post’s serie On Spam, Business Proposals op de vijftig. Mooi moment om de serie nog eens onder de aandacht te brengen. De platitude van samples uit de inbox krijgt eens terug de echte wereld in geplaatst poëtische lading. De leegte van de tekst wordt geïllustreerd door de leegte van de panden. Wat niet zelden mooi beeld oplevert. Je vermoed haast compositie.

In bovenstaand met het vierwerf rood dat terugkomt: weerspiegelt OPEN in het raam links, de dubbele fietstas van de passant, een rode deur, rechts de tag Again. Glorieus desolaat met vooral veel afwezigheid. Sporen van de vorige gebruiker(s), overgeschilderde stukken. Zo te zien heeft er een uithangbord gehangen. Oldschool grafitti maakt het werk helemaal af.

En dan de boodschap, vingerwijzing naar de vorige shophouder? Be A Better Business. Ja graag. With Better Internet Marketing. Doe eens Betere Internet Marketing. Dan zat je er nog.

shop.trendbeheer.com/product/niels-post-on-spam-business-proposals

“We will be happy to AMAZE you with our work.” Mooi stukje zelfverwijzing, heerlijk gebruik van CAPSLOCK.

Opnieuw een mooie compositie. Wit, oranje en het vaalbruin hout maakt een prachtig podium voor het witgeletterde voorstel.

Herkenbare kromspraak. Te Huur Te Huur. Wat zou Zadelhof vinden van de gratis en ongevraagd toegevoegde reclame-uiting? Vaak blijven de teksten wekenlang hangen.

Losse werken € 450, gelijst en wel, inclusief BTW en levering.
American walnut frame, polystyreen, claritysc90 artglass
45 x 30 cm, edition 10 (+2 AP)

We hebben alle vijftig werken in een boekje gevouwen (browsable PDF, docsend link docsend.com/view/iybg93u) Tien steden: Amsterdam, Rotterdam, New York, San Francisco, Praag, Dresden, Weymouth, Londen, Brussel en Berlijn

Informeer naar de mogelijkheden. Alle combinaties mogelijk. I am contacting you in confidence. I have a business I want to offer you. Now is the best purchase time! Looking forward to receive your enquiry soon.

Kijken is kopen:
shop.trendbeheer.com/product/niels-post-on-spam-business-proposals

About Jeroen Bosch 4650 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. oh wat leuk een boekje bewaren jullie er eentje voor me die wil ik natuurlijk wel in mijn boeken collectie gesigneerd en al hehehe!

    super tof heeft Chalente de cut ook gehaald?
    xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*