Jeroen Jongeleen @ De Wereld Werkt in Arnhem

Jeroen Jongeleen @ De Wereld Werkt in Arnhem

Gelegenheidscorrespondent Arnhemmer Jeroen Jongeleen uitgebreid in gesprek met Peter Nijenhuis.

“Toen ik twee jaar geleden naar Arnhem kwam, was de sfeer, de lading van de omgeving rond Motel Spatie niet te missen. De flats en het in de jaren zestig gebouwde winkelcentrum Presikhaaf, waar ook Spatie onderdeel van is, dragen ondanks de zoveelste renovatiegolf nog steeds die oorspronkelijke wederopbouwspirit. Ik kom uit Rotterdam en er zijn bergen overeenkomsten met die wederopbouwstad, dus ik herkende in Arnhem veel. Ook in Rotterdam lagen tot niet zo lang geleden de oude naoorlogse openbare kunstwerken onder vuur.”

Peternijenhuis.blogspot.com/2018/10/jeroen-jongeleen-beeldenparkpresikhaaf.html

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*