Parklicht 2018

Parklicht 2018

Lichtkunst voor de fijnproever. Uit de hoge hoed van John Prop en Loes Diephuis a.k.a. Stichting Polderlicht , u kent ze onder andere van twintig jaar Inkijk bij de GVB, komt voor het tweede jaar op rij Parklicht. Vijftien site-specific werken kriskras verspreid door het Oosterpark van Amsterdam.

De line up is buitengewoon veelbelovend en aan de entree kunst u zich ook geen buil vallen want die is gratis.

Met werk van Yasuhiro Chida, Tamar Frank, Herman Lamers, Gabriel Lester, Willem Marijs, John Oosting, Bas Peeters, Ingrid Roos & Elly Sloep, Femke Schaap, Veerle Thoben, Peter Vink en Kunstenaarscollectief Dappie & Lennart de Neef.

De opening is vanavond (14 november).

advertentie(s)

T/m zondag 18 november a.s.
Elke avond van 18:00-23:00.

Polderlicht.com/parklicht/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*