Fields of Joy @ Park Tilburg

Fields of Joy @ Park Tilburg
Alleen al bovenstaand meesterwerk van Jan van der Ploeg maakt Fields of Joy een niet te missen tentoonstelling (iets wat me tot mijn schande waarschijnlijk wel gaat gebeuren). Naast Van der Ploeg nog monumentaal werk van Beat Zoderer en Piet Dieleman maar dat moet u toch echt zelf gaan bekijken.

En als u dan toch bij Park bent, dan kan u meteen een blokje om richting het draaiende huis van John Körmeling dat, met dank aan de lokale VVD-Jugend, inmiddels zo onder vuur ligt dat zelfs het NOS journaal er een halfbakken item aan wijdde (vanaf 20:44).

T/m zondag 16 december a.s.

Park013.nl/nl/activiteiten/fields-of-joy

advertentie(s)
Niels Post
About Niels Post 3553 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. “Jubileumdag Rijkspedagogische Academie (dépendance Fraterstraat) druk bezocht”

  2. Sissingh het stukje in de M&M is niet heel negatief, sterker nog er wordt niet eens een echte kritiek gegeven, wat geneuzel van bezoekers, kunstenaars blijkbaar, god mag weten wie, het zou ook een willekeurige voorbijganger kunnen zijn op weg naar de hema voor een rookworst.
    affijn mooi werk van dieleman

  3. Het stuk is juist nogal dodelijk. “Aanwezige kunstenaars die elkaar duidelijk kennen…”. Jacques Plaques hoeft alleen de namen nog te veranderen. Het had al gescheeld als de vloer even was opgeschuurd. Was geen budget voor: het kunstenaarshonorarium voor Jan en Piet heeft alles opgesnoept…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*