Skengdo and AM: the drill rappers sentenced for playing their song

Dit moet ik eigenlijk zes keer lezen en dan snap ik het nog niet. Van Poetin, Erdogan en Kim verwacht je van alles. Trump is vlees geworden fake news. Maar erm lalala een liedje zingen en dan negen maanden gevangenisstraf krijgen, dat klinkt straf. (Voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar dat dan weer wel.) Ik begin Brexit te begrijpen. Die kostschooljongens aan de andere kant van de plas zijn niet wijs.

Lees:
theguardian.com/music/2019/jan/31/skengdo-and-am-the-drill-rappers-sentenced-for-playing-their-song

pitchfork.com/news/skengdo-and-am-get-suspended-prison-sentences-for-making-uk-drill/?verso=true

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*