Het stokpaard als sportpaard

Je denkt Jiskefet en/of hoax maar blijkt bloeiende subcultuur die het afgelopen weekend in de New York Times uitgebreid werd belicht:

“[…] Teenage girls had invented a form of hobbyhorse dressage, in which the rider’s lower body pranced and galloped like a horse, while her upper body remained erect and motionless like a rider. This evolved into an elaborate network of coaches and students and competitions, but it was discussed only online, for the most part.

“It was like a secret society,” Ms. Vilhunen said.[…]”

Nytimes.com/2019/04/21/world/europe/finland-hobbyhorse-girls.html (via BB)

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*