De rijdende mini-tuinen van Japan

De rijdende mini-tuinen van Japan

“The Kei Truck Garden Contest is an annual event sponsored by the Japan Federation of Landscape Contractors. Numerous landscaping contractors from around Japan participate by arriving on site with their mini trucks and then spending several hours transforming the cargo bed into a garden.”

Thisiscolossal.com/2018/06/japanese-mini-truck-gardens/

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*