Andy Warhol’s Fifteen Minutes

De eerste van vijf afleveringen die Andy Warhol ooit maakte voor MTV blijkt verrassend leuk.

Met Robin Leach, Jerry Hall, Andy Warhol, Debbie Harry, the Pyramid Club, Jelly Joplin, Hapi Phace, John Kelly, Dagmar Onassis, the Lady Bunny, Dean Johnson, Terry Toy, Area, 4D, Katharine Hamnett, Marla Kay, Anna Johnson, Eric Perram, Tracy Johns, Paulina Porizkova, Sally Kirkland, The Parachute Club, Bryan Adams, John Oates, Andy Warhol, Billy Bryans, Lorraine Segato, Moon and Dweezil Zappa, Curiosity Killed the Cat, Tama Janowitz, Lypsinka en Carla Steimer.

Youtu.be/6vxPF1FhCOs

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*