The House of the Lords of Kunštát

The House of the Lords of Kunštát

Eindelijk gelukt: ik doe mee met een show van jonge Tsjechische schilders. Een hele fraaie show om aan deel te nemen trouwens, door een van mijn favoriete Tsjechische kunstenaars en tentoonstelling-makers samengesteld: Milan Mikuláštík. Hij wil met VDIFF (Visual Diff. :The operation of finding differences between two files by eyeball search’), schilderkunst laten zien in de digitale wereld, en hoe de schilderkunst wordt beïnvloed door het net. Het is een gesammtkunstwerk waarin allerlei houdingen en resultaten over elkaar heen buitelen en met elkaar vergeleken worden.

Rondkijken in de tentoonstelling is zoals je op het internet surft, wegdromen, focussen, veel en toch nooit genoeg. Hij wil er verder zelf ook niet al teveel over kwijt, dus doe ik dat ook niet. Het is overduidelijk dat het internet en specifiek de sociale media de markt en ook de werken beïnvloeden, en dat probeert hij te visualiseren in de show.

Tot 2 juni te zien in The House of The Lords of Kunštát in Brno.

Kurátor: Milan Mikuláštík

advertentie(s)

Klára Čermáková, Filip Dvořák, Igor Hosnedl, Jakub Choma,Patrik Kriššák, Alžběta Krňanská,David Krňanský, Martin Kolarov,Roel van der Linden, Martin Lukáč,Matyáš Maláč,Kateřina Rálišová,Julius Reichel,Namor Ynrobyv

Dům pánů z Kunštátu
Dominikánská 9, Brno
Otevřeno: út – ne 10 – 18 h
Vernisáž: 16.4.2019 18:00

Dum-umeni.cz/en/vystavy/detail/id/491

(foto’s Michaela Dvořáková)

The House of the Lords of Kunštát

The House of the Lords of Kunštát

The House of the Lords of Kunštát

The House of the Lords of Kunštát

The House of the Lords of Kunštát

The House of the Lords of Kunštát

The House of the Lords of Kunštát

The House of the Lords of Kunštát

The House of the Lords of Kunštát

The House of the Lords of Kunštát

The House of the Lords of Kunštát

The House of the Lords of Kunštát

Tot 2 juni te zien in The House of The Lords of Kunštát in Brno.

Dum-umeni.cz/en/vystavy/detail/id/491

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*