Magic: The Gathering – Inside the World’s Most Played Trading Card Game

“Wizards, demons and goblins collide in the world’s first trading card game Magic: The Gathering, affectionately dubbed “cardboard crack” by its 10+ million diehard obsessives. From dank, wood-paneled basements to international big money pro tournaments, Magic continues to flourish since its phenomenal debut in 1993.”

Youtu.be/Plr81gaUIr0

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*