Wartaal @ TENT

Dat is wel leuk – het ziet er althans cerebraal kleurrijk uit, rijk vormgegeven door Studio Spass, LUID en DUIDELIJK, zoals we het van hen gewend zijn – het blauwrode speelkwartier Wartaal. Dagtip voor kinderen: atelier voor woord en daad. Met speciale workshops de zondagen 18 augustus en 1 september.

tentrotterdam.nl/show/wartaal-atelier-voor-woord-en-daad

Nog tot 1 september.

“26 activiteiten die je deze zomer kunt doen in ‘WARTAAL-Atelier voor Woord en Daad’. Dé taal- en performance playground voor kinderen van 4 t/m 12 jaar (en iedereen die zich daarna nog kind voelt).”

tentrotterdam.nl/show/wartaal-atelier-voor-woord-en-daad

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*