Robert Crumb Interview: A Compulsion to Reveal

Interview met Robert Crumb tijdens het Louisiana Literature festival in het Louisiana Museum of Modern Art in Denemarken.

“At a certain point I decided I don’t want to be America’s best-loved hippie cartoonist. I don’t want that role. So I’ll just be honest about who I am, and the weirdness, and take my chances.” Consequently, Crumb alienated a lot of people with his often provocative content: “It was just too disturbing for most people, too weird.”

Youtu.be/_2ZWrWmypA0

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*