Zelf plaatjes maken

Zelf plaatjes maken

Van vinyl, hoe goed is dat. Uw zelf gemaakte audio thuis aan de keukentafel op singel snijden. En daarna meteen terug te luisteren. In Japan natuurlijk al te koop, als het goed is later dit jaar ook in andere landen voor zo’n € 80 tot € 100.

“The machine comes with ten blank five-inch discs. You can plug in the audio source from any device, such as a computer or phone and then “engrave sound directly from the recording stylus,” Suzuki tells Design Week. You can then instantly playback sound using the tone arm and in-built speaker. […]”

Designweek.co.uk/issues/23-29-march-2020/pentagram-record-maker-vinyl/ (via Kottke)

Zelf plaatjes maken

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*