De LAM Museum Kijktelefoon

De LAM Lisse Kijktelefoon

“Wie behoefte heeft aan een positief gesprek rondom kunst, kan zich opgeven bij het museum. Medewerkers – van conservator, schoonmaker, boekhouder tot directeur – staan elke vrijdagmiddag tijdens de thuisquarantainetijd voor de bellers klaar.

[…]

Kijken door te luisteren
Het startpunt van het gesprek is een kunstwerk. De gesprekken hoeven niet alleen over kunst te gaan. ‘We beginnen bij de kunst, natuurlijk is er ruimte voor persoonlijke associaties. Precies zoals dat normaal in het LAM museum gaat.’

Zo werkt het
Mensen kunnen zich elke week tot vrijdag 14 uur opgeven via info@lamlisse.nl. De geselecteerde bellers ontvangen voorafgaand een bericht wanneer ze gebeld worden. Het gesprek duurt tussen de 5 en 10 minuten.”

lamlisse.nl/de-kijktelefoon-lam-brengt-verlichting-in-quarantainetijd-met-telefonische-dienst

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*