Just Quist, nieuwe website

Just Quist, nieuwe website

“The website can be viewed in several ways. You can choose between a rhizome kind of structure what will seduce you to move around in a more associative way [colors, pictograms and words refer to works, shows and texts]
And there is a conservative menu what will guide you thru years, events and series.”

Justquist.nl

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*