Doom spelen in Minecraft

Doom installeren op een computer in Minecraft. Next step: Minecraft installeren op een computer in Minecraft. Of: Minecraft installeren op een computer in Minecraft waar je Doom op installeert. Of waar je weer Minecraft op installeert. Hoe meta kun je gaan. In het eerste geval is het nog voorstelbaar dat je zelf speelt. Al ben ik vooral benieuwd hoe je adequaat kunt reageren op je omgeving in een virtuele omgeving. Toch een beetje spelen met wolle sokken aan, vierkantige controlers.

tweakers.net/geek/170204/gamer-speelt-doom-op-windows-xp-in-minecraft.html

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*