NL XX LA @ Frank Taal

NL XX LA @ Frank Taal

Uitwisselingstentoonstelling waarbij Frank Taal (Rotterdam) en PRJCTLA (LA, galeriehouder Carl Berg al jaren in Rotterdam over de vloer) gezamelijk in elkaars ruimtes een tentoonstelling maken. In maart was de eerste in LA, vandaag -15 oktober- sluit de tweede in Rotterdam. Van 13:00-19:00 finissage.

Bij binnenkomst twee opmerkelijke werkjes van Hester Scheurwater, de koningin van de I-Phone selfie geschilderd op doek.

Franktaal.nl/nl/our-art/exhibitions-2/la-xx-nl

NL XX LA @ Frank Taal

Links twee werken van Marilou van Lierop en rechts Alexandra Grant.

NL XX LA @ Frank Taal

Irene de Boer

NL XX LA @ Frank Taal

Groot werk op doek van Marie Pop, het samenwerkingsproject van Anique Weve en Inge Aanstoot.

NL XX LA @ Frank Taal

Met daarvoor een intrigerend beeldje van Douglas Tausik Ryder.

NL XX LA @ Frank Taal

De Daan den Houter hoek.

NL XX LA @ Frank Taal

Met op rechts een waanzinnig mooi ijsschilderij. Den Houter hangt zijn ijsschiderijen meestal met een paar haakjes aan de muur waarna de kamertemperatuur de boel laat smelten en er een smeltspoor vanaf de muur over de vloer ontstaat. In een poging een ijsschilderij voor langere tijd te conserveren stelt Den Houter ze soms ook tentoon achter glas in een vriezer. Wat blijkt, een ijsschilderij laat zich niet dwingen. Het water in het schilderij verdampt langzaam maar zeker totdat alleen de pigmenten overblijven. Een verschrompeld ijsje, werkelijk wonderschoon.

NL XX LA @ Frank Taal

Katy Ann Gilmore

NL XX LA @ Frank Taal

Nathan Redwood

NL XX LA @ Frank Taal

Bram Braam

NL XX LA @ Frank Taal

Tim Hawkinson

NL XX LA @ Frank Taal

Lies Kraal, geboren in 1937 aan de Botersloot in Rotterdam. Tijdens het bombardement op de stad lag ook haar huis plat. Na de oorlog naar Amerika vertrokken en sinds de jaren vijftig woont en werkt ze in LA. Voor het eerst exposeert ze nu in haar geboortestad.

NL XX LA @ Frank Taal

NL XX LA @ Frank Taal

Tweeënzeventig mini-hologrammen van de vuurtoren die Daniel Hawkins bouwde in de Mojave woestijn.

NL XX LA @ Frank Taal

NL XX LA @ Frank Taal

Marilou van Lierop

NL XX LA @ Frank Taal

Jenn Berger

NL XX LA @ Frank Taal

Gerben Mulder

NL XX LA @ Frank Taal

Mobiel audio-apparaat van Mike Ottink.

NL XX LA @ Frank Taal

T/m vandaag, 15 oktober, 13:00-19:00 finissage

Franktaal.nl/nl/our-art/exhibitions-2/la-xx-nl

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*